Välkommen till RIBEA Engineering AB

Vi har 40 års erfarenhet av produktion i rostfritt stål och kan erbjuda ett professionellt samarbete från prototyp till serietillverkning.

Vår produktion av högkvalitativa metallprodukter baseras på erfaren personal och en effektiv maskinpark.

Hydromekaniska reningsapparater till bl.a. pappersmassaindustrin har lett till egen utveckling av kundanpassade cyklonbaserade vattenreningssystem för industriella vatten. 

RIBEA-cyklonen är en effektiv komponent i våra reningsanläggningar och recirkulerande biltvättssystem med välbeprövad miljövänlig vattenbehandling.Order och besöksadress:
RIBEA Engineering AB
Mats Ludvigsson
Kraftvägen 20
196 37 Kungsängen

Telefon 070 732 27 57
Email: [email protected]

Välkommen till vår officiella hemsida www.ribea.se  klicka här


..................................................................
Våra produktionanläggningar:
Tinderedsvägen helgenäs, 590 98 Edsbruk

Industrigatan 4, 840 93 Hede

 
 

 © Copyright RIBEA Engineering AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pappersmassa, cykloner, cyklon tillverkning, tillverkning i rostfritt stål, stålverkstad, metalltillverkning. Tillverkning i järn, stål, rostfritt, titan. Hög kvalitet på rostfria tryckvalsade och svetsade produkter. Metallverkstad i Linköping, Östergötland, Västervik, Småland.

Produkter för vattenrening, cykloner för vattenrening, cykloner för biltvätt, cleaners för pappersbruk, cleaners för industrivatten, cleaners för avloppsvatten. Hydrocykloner för avskiljning av partiklar, sand, grus. Syresättning med vortex teknologi. Inblandning av gas och syre i vätskor.

Vatten konsulting, lösning av kundunika vattenproblem och utveckling av vattenreningssystem.

Biologisk rening av biltvättsvatten. Serietillverkade biltvättar. Ribea original cleaners renar biltvättvatten med lite underhåll.

Välkommen till BioVortex Ribea.